boekvoorstelling Gunther Opdecam

dj BookMarc
4 september 2016
Viktor Lazlo & Michel Bisceglia
25 april 2018
Naar aanleiding van de heruitgave van zijn debuutroman Duivelsvoetstap en de uitgave van zijn razend spannende tweede roman Het Egmontmysterie signeert de Zottegemse auteur Gunther Opdecam zijn werk op zondag vanaf 14h00 op Jazz Zottegem At the bib. Voor wie nog geen gesigneerd exemplaar van één van deze boeken heeft, is dit de uitgelezen kans om een exemplaar te bemachtigen.

Duivelsvoetstap:
“Alles begint met een nachtelijke ramkraak op een juwelierszaak in het centrum van Zottegem. Een paar weken later wordt de hoofdinspecteur die het onderzoek naar de misdaad voert op gruwelijke en rituele wijze vermoord. Wanneer kort daarop opnieuw een rituele moord plaatsvindt, start privédetective Johan Van Kaster gedreven met zijn onderzoek. Is Zottegem in de ban van een seriemoordenaar of is er meer aan de hand? Beetje bij beetje worden de intriges ontrafeld.”

Het Egmontmysterie:
“Op zekere dag krijgt privédetective Johan Van Kaster een verontrustend telefoontje van zijn oude schoolvriend Olivier Van Rode. Hij wil Johan spreken met betrekking tot de onrustwekkende verdwijning van zijn vader Lodewijk. Heeft de verdwijning te maken met een groot geheim over Lamoraal graaf van Egmont dat Oliviers familie al jarenlang met zich meedraagt? Een dag later wordt Oliviers verminkte en gefolterde lichaam vermoord teruggevonden. Wanneer de gruwelijke moorden elkaar in snel tempo opvolgen, begint voor Johan een gevaarlijke zoektocht naar dit eeuwenoude geheim dat ergens in de Egmontstad Zottegem verborgen ligt. Zal hij het geheim van de graaf en de ware reden van zijn terechtstelling tijdig ontdekken en de moordenaar ontmaskeren?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *